fbpx
добър зъболекар диков дент

Д-р Диков

SpecialityЕстетична Стоматология

EducationФакултет по дентална медицина, МУ Варна

Work DaysПонеделни до Петък

Д-р Диков

Д-р Диков завършва факултета по Дентална медицина в град Варна . От тогава практикува като общо практикуващ стоматолог с интереси в областта на естетичната дентална медицина. Посещавал е редица практически курсове по специалността  по време на обучението си , а продължава и след това. Целта му е постоянно да се развива и усъвършенства в своята специалност. Практикува и борави с най-съвременните  техники и материали в дентална медицина , да връща красивите усмивки на своите пациенти.

Той е млад и амбициран добър зъболекар, чието желание е да връща усмивките на хората, като им предлага най-доброто и подходящо за тях лечение в една приятна и релаксираща атмосфера. Специализира и има добри умения в естетична дентална медицина и имплантологията.

В Дентална практика Д-р Диков занем колко важни са спокойствието и комфорта на пациента, както и удоволетвореността от крайния резултат. Стремим се към постоянно усъвършенстване и развитие за да може да предложим най-доброто и правилно лечение за нашите пациенти. Ние предлагаме обстоен дентален преглед и изготвяне на индивидуален лечебен план за всеки наш пациент

ул. „Генерал Радко Димитриев“ 7 Варна

Обадете се

Обадете се

+359-883-310-570

Пишете ни

Пишете ни

info@dikovdent.com