fbpx

Добър Зъболекар

Добър зъболекар във Варна трудно се намира, но ние от “Дентална Практика Диков Дент” ще разкажем за един отличен кадър.

Д-р Диков завършва факултета по Дентална медицина в град Варна . От тогава практикува като общо практикуващ стоматолог с интереси в областта на естетичната дентална медицина. Посещавал е редица практически курсове по специалността  по време на обучението си , а продължава и след това. Целта му е постоянно да се развива и усъвършенства в своята специалност. Практикува и борави с най-съвременните  техники и материали в дентална медицина , да връща красивите усмивки на своите пациенти.

Той е млад и амбициран добър зъболекар, чието желание е да връща усмивките на хората, като им предлага най-доброто и подходящо за тях лечение в една приятна и релаксираща атмосфера. Специализира и има добри умения в естетична дентална медицина и имплантологията.

В Дентална практика Д-р Диков занем колко важни са спокойствието и комфорта на пациента, както и удоволетвореността от крайния резултат. Стремим се към постоянно усъвършенстване и развитие за да може да предложим най-доброто и правилно лечение за нашите пациенти. Ние предлагаме обстоен дентален преглед и изготвяне на индивидуален лечебен план за всеки наш пациент.

Основни качества на един добър зъболекар

  • Първото качество, което трябва да притежава добрият зъболекар, е способността да се чувства възнаграден, като помага на другите. Основната отговорност на всеки добър зъболекар е да помогне на хората да защитят зъбите си и да облекчи болката и проблемите, които оралните заболявания и разстройства могат да причинят.
  • Второто качество е уверен и успокояващ начин на поведение. Повечето пациенти са неудобни или, в някои случаи, направо ужасени от самата идея да отидат на зъболекар. Този дискомфорт или страх обикновено е резултат от факта, че хората имат естествена неприязън към процедурите, които се извършват в устата им.
  • Третото качество е набор от добри междуличностни умения. Зъболекарят е длъжен не само да утеши и разсее индивида докато е на зъболекарския стол, но и какви процедури извършва, как ще поправи проблемите и какви техники даден човек може да използва, за да избегне проблемите в бъдеще. 

 

Препоръчани партньори:

Хоспис във Варна

ул. „Генерал Радко Димитриев“ 7 Варна

Обадете се

Обадете се

+359-883-310-570

Пишете ни

Пишете ни

info@dikovdent.com